Pikin huone opettaa turvallisuutta pelin avulla

Et voi päästää Pikiä veneilemään, ennen kuin päällä on oikeankokoiset pelastusliivit. Auta Pikiä erottamaan turvalliset syötävät ja syötäviksi kelpaamattomat asiat.

Lue lisää

Kukkahattutäti kemikaalien maailmassa

Miten Kukkahattutäti ja Turvallisuus- ja kemikaalivirasto liittyvät toisiinsa? Siten, että kemikaalien markkinavalvonnasta Suomessa vastaava Tukes on valtuuttanut Kukkahattutädin Nuoret ja kemikaalit -kampanjansa keulahahmoksi.

Lue lisää

Verkkokauppaostoksilla tieto lisää turvaa

Vaivattomuus, rajattomat valikoimat ja hinta - siinä syitä, jotka houkuttelevat kuluttajia verkko-ostoksille. Suomalaiset ostivat tavaroita, palveluja ja sisältöjä verkosta vuonna 2014 yhteensä 10,5 miljardilla eurolla, selviää TNS Gallupin, Kaupan liiton ja Asiakkuusmarkkinointiliiton Verkkokauppatilastosta.

Lue lisää

Pääjohtaja Kimmo Peltonen uskoo uudenlaisiin työtapoihin

"Ehkä tiedemiestaustastani johtuen ensimmäistä Tukes-vuottani leimaa perehtyminen toimintatapoihin ja -kulttuuriin sekä ihmisiin. Haluan olla asioista selvillä ennen kuin teen päätöksiä.", kertoo Tukesin pääjohtaja Kimmo Peltonen.

Lue lisää

Mistä niitä turhia säädöksiä oikein tulee?

Normien purkaminen nousee aika ajoin poliittisen keskustelun aiheeksi. Kansanedustajat ja puolueet ovat koonneet listoja ns. turhista säädöksistä. Mistä oikein on kysymys?

Lue lisää

 

Verkkolehteen