Janne ja Kaarina valvovat jatkossa elämykset turvallisiksi

Kuluttajapalveluiden turvallisuuden valvontaa vetävä Janne Niemelä ei halua päätään sekaisin huvipuistossa. Kollega Kaarina Kärnä puolestaan nauttii kuluttajapalveluista hyvin merkityillä luontopoluilla. Lue, miten kuluttajapalveluiden turvallisuuden valvonnasta jatkossa vastaavat tukeslaiset aikovat parantaa palveluiden turvallisuutta turvallisuusjohtamisen avulla.

Lue lisää

Sähköasennukset kunnossa? Tukes tarkastuskäynnillä sairaalassa

Miten taataan, että sairaalaan sähkölaitteisto on turvallinen? Lähde mukaan Tukesin turvallisuusinsinöörin Ville Huurinaisen kanssa tarkastuskäynnille Jyväskylän keskussairaalaan.

Lue lisää

Varoitus kokkaajille: näin liedellä leimahtaa

Pääsiäiskokkaajilla saattaa olla monta rautaa tulessa, mutta kiireistä huolimatta liedelle ei kannata jättää mitään ylimääräistä ruokaa tai tavaraa. Katso, mistä liesipalot johtuvat.

Lue lisää

Jo kaksi hiustenkuivaajaa voi ylikuumentaa jatkojohdon

Jo kaksi tehokasta hiustenkuivaajaa kiinni ja käytössä samassa jatkojohdossa voi aiheuttaa jatkojohdon ylikuumenemisen ja pahimmassa tapauksessa tulipalon, katso animaatio.

Lue lisää

Näin vaihdat letkun kaasulaitteeseen

Muistathan tarkistaa kaasulaitteen letkun kunnon ja liitosten tiiviyden ennen kuin alat käyttää laitetta mökillä, veneessä tai matkailuajoneuvossa. Jos letkussa näkyy murtumia, on aika vaihtaa se uuteen. Katsot ohjeet videolta!

Lue lisää

Verkkolehteen

 

Päivitetty 21.4.2016