Koneiden ja sähkölaitteiden ennakkotarkastus loppui jo vuonna 1994

Tuotteiden vapaa liikkuminen on yksi Euroopan unionin pääperiaatteista ja tavoitteista. Vapaa liikkuminen tarkoittaa sitä, että EU-maat eivät voi asettaa myytäville

Lue lisää

Tukesin talous – tunnusluvut avattuna kuvina

Tervetuloa tutustumaan Tukesin toimintaan kuvallisten esitysten avulla! Kuvat avaavat, mihin rahoituksemme kuluu, mitä tuotamme ja mitä haluamme valvontaviranomaisena toiminnassa erityisesti kehittää.

Lue lisää

Saammeko esitellä: turvallisuusemojit

Levitetään yhdessä turvallisten toimintatapojen ilosanomaa! Tukesin julkaisemat turvallisuusemojit ovat osa uutta strategiaa, jonka yksi tavoite on herättää keskustelua turvallisuudesta. Turvallisuusemojit voi ladata puhelimeen Google Play -kaupasta (Tukes Turvallisuus -sovellus). Lähiaikoina vastaava sovellus löytyy myös App Storesta ja WIndows Phone kaupasta.

Lue lisää

Janne ja Kaarina valvovat jatkossa elämykset turvallisiksi

Kuluttajapalveluiden turvallisuuden valvontaa vetävä Janne Niemelä ei halua päätään sekaisin huvipuistossa. Kollega Kaarina Kärnä puolestaan nauttii kuluttajapalveluista hyvin merkityillä luontopoluilla. Lue, miten kuluttajapalveluiden turvallisuutta aiotaan jatkossa parantaa turvallisuusjohtamisen avulla.

Lue lisää

Kuluttajapalveluiden turvallisuus on monen tekijän summa

Vaikka leikkikentän tai laskettelukeskuksen pitäjä olisikin tehnyt turvallisuuden eteen paljon, paljon jää myös käyttäjien vastuulle, avaa Tukesin Tuotteet-yksikön johtaja Tuiri Kerttula kuluttajapalveluiden turvallisuutta blogissaan.

Lue lisää

Verkkolehteen

 

Päivitetty 18.5.2016