”Kypärä on halpa ja helppo vakuutus”

Kun pyörällä hypitään hiekkakumpareista ja ajetaan hurjaa vauhtia alamäkeen, kypärän pitää olla itsestään selvä asia. BMX- pyöräilijä Jukka Mäennenälle kypärä on halpa ja helppo tapaturmavakuutus.

Lue lisää

Kaikkea ei voi ennakoida, siksi kypärä

Vaikka olisi kuinka hyvä ja taitava, maailmanmestari, lumilautailussa voi siitä huolimatta kaatua ja lyödä päänsä. Kypärä on pelastanut slopestylen maailmanmestarin Enni Rukajärven ainakin kerran.

Lue lisää

Miten onnettomuuk­sista voisi oppia enemmän?

Vaarallisia kemikaaleja käsittelevissä laitoksissa tapahtuu samanlaisia onnettomuuksia yhä uudestaan. Miksei aiemmista onnettomuuksista opita? Miten onnettomuuksista oppimista voisi edistää?

Lue lisää

Kukkahattutäti ystävineen tavattavissa I love me -messuilla

Kuinka pitkään meikit säilyvät? Miten ripsienpidennykset kiinnitetään? Voiko hiusväreille herkistyä? Mitä tatuointivärit sisältävät? Tervetuloa juttelemaan kaunistautumisen kemikaaleista Turvallisuus- ja kemikaalivirasto

Lue lisää

Akkreditoinnilla lisää luotettavuutta ja kilpailukykyä

Pätevyys, palvelun laatu ja tulosten luotettavuus ­­ – näistä asioista voit varmistua akkreditoinnilla. FINAS-akkreditointipalvelu toteaa päteväksi laboratorioita, sertifiointielimiä ja tarkastuslaitoksia ..

Lue lisää

 

Verkkolehteen

 

 

Päivitetty 13.10.2015